Gå til hovedindhold

Byggeboom i børnevenlig pendlerby

Mange nye parcelhusgrunde sættes til salg i Valsgård ved Hobro

Indhold

    Børnefamilier med hede boligdrømme kan godt begynde at spidse blyanten. Mariagerfjord Kommune sætter en ny etape byggegrunde i Valsgård til salg, der ligger i gåafstand til den enestående natur ved Bramslev Bakker og en populær folkeskole, hvor elevernes trivsel hører til blandt Danmarks allerbedste.

    Første etape er næsten udsolgt og nu lægger fjordkommunen an til et decideret byggeboom i den populære børnevenlige pendlerby. 33 rummelige parcelhusgrunde på på Nordre Markvej og Hvidtjørnevej sættes nemlig nu til salg med en budrunde.

    Hit blandt børnefamilier

    Ifølge kommunens grundsælger Inge-Lene Ebdrup er der tale om yderst attraktive grunde, der henvender sig til købere, der vil se deres børn vokse op i et trygt lokalsamfund og bo centralt med ganske få minutter til en større by og E45.

    - Det er ikke tilfældigt, at Valsgård hitter hos de unge børnefamilier. Folk vælger Valsgård, fordi de gerne vil bo i et smuk og velfungerende lokalsamfund med et rigt foreningsliv og en skole, hvor børnene stortrives. Her er det et ekstra plus, at Valsgård ligger ganske tæt på Hobro, der blandt andet byder på en biograf, et teater, museer, masser af indkøbsmuligheder og et historisk maritimt miljø, siger Inge-Lene Ebdrup. 

    Det er ikke mange nordjyske oplandsbyer, der kan bryste sig af en fremgang i befolkningstallet. Det er ikke desto mindre tilfældet for Valsgård, der i år har rundet 1.142 indbyggere. 

    Guf for pendlerne

    Udstykningen i Valsgård er også guf for de mange danskere i den erhvervsaktive alder, der pendler på job.

    - Vores nye udstykning ligger helt ideelt for pendlerne. Snupper du bilen, er der blot få minutter til motorvejen midt mellem Aalborg og Aarhus og springer du på jernhesten kan du cykle til Hobro på sikker og oplyst cykelsti, siger Inge-Lene Ebdrup.

    Grundene er relativt store og lokalplanen giver mulighed for, at man kan sætte sit personlige præg på sit nye parcelhus. Derfor forventer Inge-Lene, at der vil være stor interesse for den nye udstykning.  

    Interesserede køber skal dog rubbe neglene, hvis de skal være førstevælgere til de attraktive byggegrunde. Salget starter nemlig med en budrunde og allerede 1. juli, er det sidste frist for at komme med et bud. Heldigvis begynder priserne ved 575.000, så de fleste førstegangskøbere kan være med i bunken.

    Sidst opdateret: 21. juni 2024