Ungdommens Uddannelsesvejledning Mariagerfjord


Vi tilbyder vejledning og støtte til valget af ungdomsuddannelse til elever på den enkelte skole i samarbejde med eleven, forældre og skolen. Vi vejleder unge op til 25 år, som ikke har påbegyndt eller gennemført en ungdomsuddannelse. UU Mariagerfjord tilbyder en sektor og institutionsuafhængig vejledning til gavn for den enkelte og samfundet.

UU smal

Om UU

UU Mariagerfjord er her, du har mulighed for vejledning om ungdomsuddannelser og en snak om din fremtid, til dig der er 13-25 år. Få mere information her på siden, om hvad vi kan hjælpe dig med.


COLOURBOX9474839

Op til 18 år

Vi fra UU Mariagerfjord støtter og vejleder dig i forberedelsen af dit uddannelsesvalg og gennemførelsen af en ungdomsuddannelse. Du kan her få information om hvad vi kan hjælpe dig med.
Unge telefon fællesskab UU

18-25 årige

Er du mellem 18 og 25 år og ikke har afsluttet eller er i gang med en ungdomsuddannelse, har du mulighed for at modtage vejledning og støtte af en UU vejleder. Få mere information om hvad vi kan hjælpe dig og træffetider.
tre-unge-smiler

EGU, STU og KUU

UU Mariagerfjord tilbyder børn og unge specialvejledning, der gennem store dele af deres skoleforløb har modtaget specialundervisning. Samtidig kan særlige uddannelsesforløb tilbydes: EGU, KUU og STU.
COLOURBOX3436619

Ungdomsuddannelser

Der findes mange ungdomsuddannelser, at vælge imellem - erhvervsrettede- og studieforberedende ungdomsuddannelser. Få information om uddannelser i Nordjylland og Mariagerfjord omregn.
facebook-logo

Mød os på Facebook

Mød UU Mariagerfjord på Facebook. Gå ind og synes godt om, så du kan følge med i vores nyheder.


Åbent hus og arrangementer

Du har mulighed for besøge de forskellige ungdomsuddannelser vi har i Nordjylland. Få mere information om hvornår der er åbent hus arrangement på den ungdomsuddannelse du finder interessant.Se mere

Nyheder

Følg med i UU Mariagerfjords nyheder.
Se mere

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med en fra UU Mariagerfjord, så kan du her finde den rette vejleder eller medarbejder.
Se mere