'Ny Blaakilde' - Mellem fjord og skov


Området ved det tidligere renseanlæg i Hobro vil vi i de kommende år blive omdannet til et attraktivt byområde. Et område der indeholder de mest fantastiske og ideelle rammer for et godt sted at leve, tæt på både fjord og skov.

Mariagerfjord Kommune er i gang med at udarbejde planlægningen for området, og du vil her på siden løbende kunne følge med i den aktuelle udvikling.
Indtil den 25. februar er der fordebat, hvor alle har mulighed for at komme med ideer og forslag til den videre planlægning. Du deltager i fordebatten ved at sende os et høringssvar. 

Efter debatfasen vil vi drøfte alle indsigelser og udarbejde et lokalplanforslag, Vi forventer at kunne præsentere et forslag i løbet af foråret.

"Danmarks bedste boligområde kan i fremtiden ligge i Hobro" - Professor og arkitekt Jan Gehl

Udvisket menneskemængde

Borgermøde 5. februar

Alle interesserede var inviteret til borgermøde den 5. februar. Borgermødet er en del af fordebatten, som finder sted fra 25. januar til 25. februar 2019.
haender-tastatur

Send dit høringssvar i debatfasen

Fra 25. januar til 25. februar 2019 kan alle komme med forslag og ideer til emner, der har betydning for den videre planlægning.
Ny Blaakilde, visualisering

Hvad er Ny Blaakilde?

Ny Blaakilde tager afsæt i den unikke placering tæt på fjord, skov og by med et ønske om at skabe det bedste sted at leve – midt i naturen og tæt på midtbyens kulturelle tilbud.