PPR-leder konstitueres som dagtilbudschef


Nyhed publiceret 11. marts 2019

1. april bliver Mathias Knude Brusgaard konstitueret som fagchef for Mariagerfjord Kommunes dagtilbud

Billedtekst: Mathias Knude

Direktør Peter Rasmussen er glad for, at Mathias Knude Brusgaard har takket ja til at blive konstitueret som fagchef for kommunens dagtilbudsområde:

- Mathias har været i spidsen for vores PPR-afdeling siden begyndelsen af 2016 og han er kendt som en dygtig leder, der skaber engagement og et stærkt fagligt miljø. Mathias har et solidt pædagogisk og ledelsesmæssigt fundament og derfor er det oplagt at konstituere ham som fagchef for vores dagtilbudsområde, siger Peter Møller Rasmussen.

Mathias Knude Brusgaard ser frem til de nye udfordringer:

- Jeg ser frem til at prøve kræfter med jobbet som dagtilbudschef. Det bliver en spændende udfordring og jeg er sikker på, at mine kolleger vil tage godt imod mig i min nye rolle, siger Mathias Knude Brusgaard.

Før jobbet som leder af PPR har Mathias været udviklingskonsulent, frivillig konsulent og ledende pædagogisk konsulent, hvor han havde ansvaret for den pædagogiske udvikling i Sermersooq Kommune i Grønland.

Mathias er uddannet pædagog og har tilmed en kandidatgrad i pædagogisk antropologi og en lederuddannelse fra erhvervsakademiet i Aarhus. I øjeblikket er Mathias ved at tage en masteruddannelse i offentlig ledelse.

Kontaktinformation

Direktør Peter Møller Rasmussen, tlf. 30 69 45 80
Leder af PPR Mariagerfjord Mathias Brusgaard Knude, tlf. 21 38 08 69

Opdateret 12.03.19    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?