Dagtilbudschef scorer topjob hos HK Nordjylland


Nyhed publiceret 01. marts 2019

Nina Hæsum siger farvel til Mariagerfjord Kommune med udgangen af marts til fordel for en stilling som fagchef ved HK Nordjylland

Billedtekst: I 2007 begyndte Nina Hæsum i jobbet som dagstilbudschef. Den post forlader hun med udgangen af marts for at prøve kræfter med jobbet fagchef ved HK Nordjylland.

- Nina har stået i spidsen for vores dagtilbudsområde i godt 10 år, og jeg kender hende som en dygtig og nærværende leder, som har udviklet kommunen pasningsbud med stort engagement. Derfor er det med beklagelse, at jeg har modtaget Ninas opsigelse, siger direktør Peter Møller Rasmussen.

- Nina har arbejdet i kommunen i mange år, så jeg har stor forståelse for, at hun har taget imod en ny spændende udfordring hos HK. Jeg er sikker på, at Nina med sit positive væsen og sine gode faglige evner bliver en succes i det nye job, siger Peter Møller Rasmussen.

Det er en erfaren leder, som Mariagerfjord Kommune snart siger farvel til. Helt tilbage i 2001 blev Nina Hæsum ansat som afdelingsleder for dagstilbudene i den daværende Arden Kommune. Ved kommunesammenlægningen var hun i en periode borgerservicechef, og fra 2007 blev hun chef for hele kommunes dagtilbudsområde.

- Nina bliver hos os indtil udgangen af marts måned, hvor hun vil afslutte sine opgaver, inden hun giver stafetten videre, slutter direktøren.

Kontaktinformation

Direktør Peter Møller Rasmussen, tlf. 30 69 45 80

Opdateret 01.03.19    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?