Skoleleder konstitueres som skolechef


Nyhed publiceret 04. januar 2019

Skoleleder Arne Omar Sørensen på Søndre Skole i Hobro konstitueres som fagchef for Skole per 15. januar

Billedtekst: Skoleleder Arne Omar Sørensen bliver konstitueret skolechef i Mariagerfjord Kommune.

Arne Omar Sørensen kommer fra Søndre Skole, hvor han har været skoleleder siden 2011. Her er han desuden leder af kommunens 10.klassecenter.

Direktør Peter Rasmussen er glad for, at Arne Omar Sørensen har takket ja til at blive konstitueret som fagchef for kommunens skoleområde.

- Arne Omar har været leder hos os siden 2004 og han er kendt som en vellidt og dygtig skoleleder, der skaber engagement, trivsel og et stærkt fagligt miljø. Derfor er jeg helt tryg ved at konstituere ham som fagchef for skoleområdet, siger Peter Rasmussen.

Arne Omar Sørensen glæder sig til at tage fat på udfordringerne:

- Jeg ser frem til at prøve kræfter med jobbet som skolechef i Mariagerfjord Kommune. Det bliver en spændende udfordring. Jeg håber at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af skolerne og Mariagerfjord Kommune og i en ånd præget af ordentlighed, tillid og samarbejde, siger Arne Omar Sørensen.

Før jobbet som skoleleder på Søndre Skole har Arne Omar Sørensen været konstitueret skoleleder på Assens Skole og afdelingsleder og viceskoleleder på Søndre Skole.

Konstitueringen træder i kraft 15. januar, så den afgående skolechef Stefan Møller Christiansen får de bedste muligheder for at give stafetten godt videre.

Kontaktinformation

Direktør Peter Møller Rasmussen, tlf. 30 69 45 80

Opdateret 04.01.19    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?