NyhederBorgermøder om demenspolitikken

Publiceret 22. maj 2017
Vi skal have en demenspolitik og vi har vi brug for din hjælp. Uanset om du er ung eller ældre inviteres du derfor til et borgermøde, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på demenspolitikken.

Læs mere


Syvårig genoplivet i Hadsund Svømmehal

Publiceret 19. maj 2017
Torsdag aften blev en 7-årig dreng reddet livløs op af bassinet i Hadsund Svømmehal. Drengen blev genoplivet af livredderen og tilstedeværende badegæster og efterfølgende bragt til observation på Aalborg Universitetshospital.

Læs mere


450 børn fra Rosendalskolen synger så taget letter

Publiceret 18. maj 2017
Kom til et brag af en koncert når 450 børn fra 1.-6. klasse på Rosendalskolen står sammen om at skabe musik, der løfter taget.

Læs mere


Største Børnekulturuge i Mariagerfjord Kommune nogensinde

Publiceret 17. maj 2017
Fra den 29. maj til 4. juni bliver der fuld knald på børnekulturen i Mariagerfjord Kommune. Dagene udgør officielt årets Børnekulturuge, der byder på fest, farver og en vifte af spændende og fornøjelige aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Læs mere


Mariagerfjord Biblioteker sprudler af søsatte eventyr

Publiceret 17. maj 2017
I uge 22 er bibliotekerne rundt om i kommunen klar til at sætte sejl i Børnekulturugen og skibet er ladet med rigtig mange spændende arrangementer for børn i alle aldre.

Læs mere


Aktiv Ferie har fået vokseværk

Publiceret 16. maj 2017
Igen i år er lokale idrætsforeninger, fritidsforeninger og institutioner gået sammen om at lave sommeraktiviteter for børn i Rebild og Mariagerfjord Kommuner i uge 26, 31 og 32. Men på flere områder har konceptet fået vokseværk.

Læs mere


Spil og leg får overvægtige børn i sving

Publiceret 15. maj 2017
Overvægtige børn og unge, kommer oftere op af sofaen og ned i vægt, når de får en aktivitetsmåler om håndleddet, der fortæller når det er tid til at få sved på panden.

Læs mere


Lokalt erhvervsnetværk skal skabe fremtidens arbejdskraft

Publiceret 11. maj 2017
I Mariagerfjord er lokale virksomheder stærkt optagede af, hvordan man kan skabe fremtidens kompetente arbejdskraft for at ruste virksomhederne til yderligere vækst og konkurrencedygtighed i de kommende år. Derfor er der nu lavet et erhvervsnetværk, som skal gå forrest for at skabe den gode arbejdskraft.

Læs mere


Udsigt til skønnere badestrand i Øster Hurup

Publiceret 10. maj 2017
Nu er det snart slut med brunligt mosevand langs badestranden ved Øster Hurup. Kystdirektoratet har nemlig givet tilladelse til at genoprette udløbet af Sellegårde bæk, så det næringsholdige vand fra Lille Vildmose ikke længere vil genere badegæsterne.

Læs mere


Borgermøde om Hegedalsvej

Publiceret 09. maj 2017
Mariagerfjord Kommune inviterer alle interesserede til borgermøde om Hegedalsvejs fremtidige udformning mandag den 29. maj kl. 19.

Læs mere


Mariagerfjord er klar til at Søsætte Eventyr

Publiceret 08. maj 2017
Børnekulturugen i uge 22 nærmer sig og rigtig mange børn kan glæde sig til, at få en ekstraordinær kulturoplevelse.

Læs mere


Træskibsstævne krydres med masser af aktiviteter i Pinsen

Publiceret 08. maj 2017
Det er ikke kun træskibe, der kommer til at fylde, når Mariagerfjord Kommune og Træskibssammenslutningen i Danmark, sammen arranger stort stævne - primært i Hobro havn - i pinsedagene.dt vejr" fortsætter han.

Læs mere


Simon Rasmussen Griis fejrer 25 års jubilæum

Publiceret 08. maj 2017
Den 18. maj fejrer Simon Griis 25 års jubilæum som Centerleder i Biecenteret i Hobro, Mariagerfjord Kommune for inviterede gæster. Biecenteret fejrede ligeledes sit 25 års jubilæum den 23. marts i år.

Læs mere


Mariagerfjord Kommune søger praktiserende læger, som fast tilknyttet læger på plejecentre

Publiceret 05. maj 2017
I maj 2016 blev der indgået en politisk aftale mellem PLO, staten, Danske Regioner og KL om implementering af initiativ om faste læger tilknyttet plejecentre.

Læs mere


Strandlaug i Øster Hurup

Publiceret 04. maj 2017
Lørdag den 20. maj skal der dannes et strandlaug i Øster Hurup - alle er velkomne

Læs mere


H.M. Dronningen besøger Hobro, Mariager og Arden

Publiceret 02. maj 2017
H.M. Dronningen kan se frem til et meget varieret program, når Dronningen besøger Mariagerfjord Kommune den 15. - 16. juni.

Læs mere


Havbakke Community Center får ny leder

Publiceret 01. maj 2017
Efter en længere proces er der nu ansat en ny leder – og det er et kendt ansigt.

Læs mere

Opdateret 17.05.16    Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?