Annoncer


Frivillige instruktører søges - Kurset henvender sig til voksne med kroniske smerter

Information

Har du kroniske smerter og lyst og overskud til at hjælpe andre i samme situation, så har du nu muligheden for at blive uddannet instruktør og undervise på vores kursus ”Lær at tackle kroniske smerter”.

Kurset henvender sig til voksne, der har kroniske smerter og består af 6 mødegange á 2 ½ times undervisning pr. gang. Formålet med kurset er at give inspiration til, hvordan man kan leve et godt liv med kroniske smerter. Kurset ledes af 2 uddannede instruktører, som er sammen om undervisningen.

Som underviser på kurset, skal du selv have kroniske smerter. Du får en 4 dages instruktøruddannelse, og skal certificeres inden du bliver godkendt som underviser, så du er godt klædt på til opgaven.

Vi søger også en instruktør til vores pårørende kursus, hvor du skal være pårørende til et menneske med kronisk sygdom for at blive instruktør.

Som uddannet instruktør skal du kunne afholde 2-3 kurser om året.

Har dette din interesse, så kontakt koordinator Line Haugaard de Vries for yderligere information på telefon: 97 11 34 25 eller send en kortfattet ansøgning på mail: livri@mariagerfjord.dk

Husk at påføre hvilket kursus du er interesseret i at undervise på.

Ansøgningsfrist: 18. januar 2018

Samtaler forventes afholdt: 25. januar 2018

Tider og frister


Offentliggjort d.:
09 januar 2018 08:00
Ansøgningsfrist d.:
18 januar 2018 23:59

  Print    Læs op    Webmaster   Fandt du siden nyttig?