Grundsalg til private og erhvervsbyggeprojekter


Fjorden er et smukt og attraktivt centrum for bosætning, erhverv, fritid og turisme.

Mariagerfjord Kommune kan tilbyde byggegrunde for enhver smag. Vil du bo i byen, landsbyen eller i landlige omgivelser, så har vi grundene til det. Grundene ligger i smukke omgivelser hvor nybyggeriet er det begyndende skridt til et lille nyt samfund.

Flytter du din virksomhed til kommunen, kan vi tilbyde erhvervsgrunde med rigtig god infrastruktur, kort til motorvejen E45, ikke langt fra de store byer Aalborg og Aarhus og en industrihavn i Hobro.

Mariagerfjordområdet har et usædvanligt og varieret landskab. Søer, vandløb, skove og naturligvis fjorden med de mange gode lystbådehavne. Hvad enten du dyrker sejlads, lystfiskeri, surfing, vandski, badning eller bare ønsker en unik naturoplevelse, så er Mariager Fjord indbydende.

Parcelhusgrunde til salg

Overvejer du at bygge dit første hus, eller trænger du til noget nyt? Så kan vi måske lokke med en af vores gode byggegrunde med gode placeringer tæt på indkøb og skoler, men stadigvæk i den skønneste natur.

Se mere

Erhvervsgrunde til salg

Vi har et stort udvalg af erhvervsgrund som ligger godt til både de stor byer som Aalborg og Aarhus og med korte afstande til motorvejen E45.

Se mere

Øvrige bygninger og grunde til salg

Byggegrunde og ejendomme der er givet i udbud af Mariagerfjord Kommune.


Se mere

Byg hos os

Vi har lige nu over 50 byggegrunde til både erhverv og private byggeprojekter.

Bo i Mariagerfjord

Bo i Mariagerfjord

Flyt til Mariagerfjord hvor du finder mange gode boliger til både eje og leje. Så bliver der måske også råd til en lille båd.

Banner reklame for Byg og Miljø med påskrift "Kom godt i gang med din byggeansøgning"

Send din ansøgning digitalt via Byg & Miljø

Hvis du har erfaring med at bruge Byg & Miljø, kan du med fordel gå direkte til portalen, og sende din ansøgning.mand-kvinde-snakker

Book eller find din byggesagsbehandler

En byggesag kan være en kompliceret proces. Derfor holder vi gerne et forhåndsmøde med dig. Book et møde, når det passer dig eller find din sagsbehandler.