Foreninger & Aftenskoler


Mariagerfjord Kommune har et mangfoldigt foreningsliv og mange fritidstilbud for børn, unge og voksne. Der tilbydes aktiviteter, kurser og undervisning inden for mange områder og der findes massevis af faciliteter fordelt i byområder og landdistrikter. Her på siden og i menuen for oven kan du læse meget mere og danne dig et overblik over alle tilbuddene.

Ridning Aktiv Ferie

Puljer og Tilskud

Foreninger og enkeltpersoner kan søge Mariagerfjord Kommune om tilskud til f.eks. lokaler, medlemmer, talentudvikling mv. Her kan du læse om de forskellige puljer samt muligheden for fundraising.
Billede af et barn, der dykker.

Aktiv Ferie for Børn

Aktiv Ferie er et ferietilbud for børn i 2.- 6. klasse i Mariagerfjord Kommune. Der er Aktiv Ferie i uge 7, 27, 32 og 42, og der er masser af spændende aktiviteter at vælge imellem. Aktiv Hele Dagen

Aktiv Hele Dagen

Aktiv Hele Dagen er et projekt mellem Mariagerfjord Kommune, DGI og TrygFonden, der skal inspirere, motivere og fastholde flere børn og unge i foreningslivet. 
kondisko

Skal I afholde et event?

Overvejer du eller din forening, at afholde et event i Mariagerfjord Kommune, så vil vi gerne være jeres sparringspartner.
Aktivitetstrailer

Grejbank

Lån mobilscene, overtræksveste og meget andet i vores grejbank. 


Aktive børn

GoPlayDOT

Fysisk e-sport for hold. Kom i gang på en af de 30 virtuelle baner i Mariagerfjord Kommune.