Søsatte Eventyr

Søsatte Eventyr er overskriften når den store Børnekulturuge i uge 22  og Træskibs Sammenslutningens årlige stævne indtager Mariagerfjord Kommune.

Ud over KANten-puljen

Ud over KANten er en pulje, der støtter det nordjyske vækstlag inden for kunst og kultur. Få op til 10.000 kr. til dit næste kulturprojekt og hjælp os med at gøre Nordjylland lidt mere KulturKANtet. 

Temperatur på Kulturen

Kultur- og fritidsforvaltningen sætter fokus på kommunens kulturliv mandag den 8. maj i Hadsund Kulturcenter.


Landdistrikter

Her finder du alt om Mariagerfjords landdistrikter, forsamlingshuse, landdistriktsrådet, landdistriktspuljer og meget andet. Aktiv Ferie for Børn

Aktiv Ferie er et ferietilbud for børn i 2.- 6. klasse i Mariagerfjord Kommune. Der er Aktiv Ferie i uge 7, 26, 31 og 42, og der er masser af spændende aktiviteter at vælge imellem. Oplevelser i Mariagerfjord

Se vores mange aktiviteter og oplevelser i Mariagerfjord. Vores aktivitetskalender hjælper dig med at få overblikket. 


Puljer og Tilskud

Foreninger og enkeltpersoner kan søge Mariagerfjord Kommune om tilskud til f.eks. lokaler, medlemmer, talentudvikling mv. Her kan du læse om de forskellige puljer samt muligheden for fundraising.

Grejbank

Lån aktivitetstrailer, mobilscene, overtræksveste og meget andet i vores grejbank. 


Hvor mødes danskere og nydanskere?

Bliv klogere på hvor danskere og nydanskere mødes herunder fritidstilbud, frivillige cafeer, netværksfamilier og meget mere.


Bibliotek

Mariagerfjord Bibliotekerne består af Hobro Bibliotek, Hadsund Bibliotek, Arden Bibliotek, Mariager Bibliotek og en filial på Als skole.


Se mere

Kulturskole

På Mariagerfjord Kulturskole kan du fordybe dig i dans, musik, teater eller billedkunst. 
Se mere

Ungdomsskole

Mariagerfjord Ungdomsskole har undervisnings- og klubaktiviteter for unge mellem 13-18 år. 


Se mere