Job og Uddannelse i Mariagerfjord Kommune

Her kan du finde dit næste job, blive klædt på til at vælge uddannelse, få et overblik over kommunens uddannelsesinstitutioner, få mere information om dine muligheder for vejledning og meget andet.

Hvem er vi?

Hvem er vi?


Dit forløb som ledig

Dit forløb som ledig

Her kan du læse om, hvad du som ledig skal huske og den indsats, du modtager ved dit jobcenter.


Aktiviteter for dig

Aktiviteter for dig

Her finder du information om de tilbud, vi har til dig, der gerne vil have vejledning, sparring og inspiration til din jobsøgning.
Opkvalificering

Opkvalificering

Her kan du læse om dine muligheder for at blive opkvalificeret.
Produkter 2 VS

Værktøjskasse

Inspiration, links, vejledninger og hjælp til jobsøgning.
Jobnet 1

Find dit næste job

På Jobnet finder du job fra mange virksomheder og jobbanker - og også alle ledige job i staten og kommunerne.Jobcenter20blaa20bagg20jpg

Jobcenter Mariagerfjord

Jobcenter Mariagerfjord er indgangen til job, hvis du er ledig. Få mere information om vores telefon- og åbningstider og hvad du kan få hjælp til i Jobcentret.Billede af en gruppe unge mennesker til uddannelsesvejledning.

Ungdommens Uddannelsesvejledning

UU Mariagerfjord tilbyder vejledning til alle unge fra 7. klasse og op til 25 år. Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med, og hvordan du kontakter os.

Se video om gruppesamtaleforløb

Som et led i frikommuneforsøg II, afholder vi gruppesamtaler for udvalgte målgrupper. Se hvordan en gruppesamtale foregår og bliv klogere på, hvad vores borgere får ud af samtaleformen.


Se mere